Domov
 

Sedež banke

Banka Sparkasse d.d.

Cesta v Kleče 15

1000 Ljubljana

 

T: 01/583 66 66

F: 01/583 23 33

E: info@sparkasse.si

 

ID: SI77752252

Matična št.: 2211254Banka Sparkasse

natisni natisni pišite nam pišite nam rezervacija termina rezervacija termina

Drugačna banka

Banka Sparkasse d. d. na slovenskem trgu deluje pod sloganom "Kar šteje, so ljudje." saj svojo prepoznavnost na slovenskem trgu gradi z osebnim pristopom ter široko paleto atraktivnih in konkurenčnih bančnih storitev, ki jih prilagaja potrebam svojih strank.


Banka Sparkasse v ospredje poslovanja postavlja stranko in njene finančne potrebe. S pravimi informaciji in svetovanjem smo stranki vedno na voljo za pogovor o vseh finančnih vprašanjih. Presegli smo meje običajne banke in sodobno bančno poslovanje približali stranki z usmerjenostjo v moderne tržne poti, enostavnim poslovanjem in svetovanjem. Po načelu "blizu stranki" poslovni sistem izgrajujemo na najmodernejši informacijski tehnologiji, ki omogoča, da prednosti naše banke - osebno svetovanje, mobilni svetovalci, visoka kvaliteta bančne ponudbe, elektronsko in telefonsko bančništvo - stranki omogočajo varno in hitro poslovanje.


Banka Sparkasse d. d. ima preko 56.000 strank, že junija 2008 pa je presegla 1 milijardo bilančne vsote, kar jo uvršča med srednje velike banke. Pri svojem delovanju prenaša širino znanja in izkušenj iz več kot 190-letne tradicije skupine Erste Bank in Sparkassen, ki uspešno deluje po celotni JV Evropi in ji zaupa več kot 16 milijonov strank. Lastništvo Banke Sparkasse d.d.: 70 %-na lastnica banke Sparkasse je Kärntner Sparkasse AG, Klagenfurt, 26 %-na lastnica je Steiermärkische Bank und Sparkassen AG, Graz, 4 %-ni delež pa ima Erste Group Bank AG, Wien. Ob tem močnem zaledju lahko vsaki stranki zagotovi strokovno svetovanje in najustreznejše finančne rešitve.

  

Poslanstvo, vizija in vrednote banke Sparkasse

Poslanstvo

Ustvariti dodano vrednost za delničarje, stranke in zaposlene. Kot komercialna banka smo glavna banka malim in srednje velikim podjetjem ter fizičnim osebam, ki iščejo prilagodljive bančne rešitve, storitve in osebni pristop.

Vizija

Banka Sparkasse bo postala lokalni specialist za mala in srednje velika podjetja ter fizične osebe na slovenskem trgu do leta 2017.

Vrednote

  • Zaupanje

Zaupamo, zato nam zaupajo drugi. Izpolnjujemo obljube, smo iskreni in se medsebojno spoštujemo.

  • Profesionalnost

Z nenehnim razvojem znanja, ljudi in poslovanja odgovorno in strokovno ustvarjamo dodano vrednost. Pri delu smo natančni in točni.

  • Ustvarjalnost

Navdih iščemo v majhnih stvareh in velikih idejah. S kreativnostjo ustvarjamo napredek in postavljamo trende v bančništvu.

  • Srčnost

Predani smo odprti komunikaciji in pristnim osebnim odnosom. Nasmeh z veseljem podarjamo in sprejemamo.

  • Ekološka odgovornost

Vsak dan naredimo nekaj za naravo. Vzpodbujamo okolju prijazne rešitve in krepimo ekološko zavest.

Poslovne enote Sodobne tržne poti Zemljevid strani
  © 2010 Banka Sparkasse d.d. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani AV studio