Domov
 

Center bančnih storitev in informacij

Telefon:
01/583 66 66

Elektronska banka - Net.Stik

Net.Stik: ugodno in preprosto

Elektronsko bančništvo

natisni natisni pišite nam pišite nam rezervacija termina rezervacija termina

Elektronsko bančništvo je zelo preprosto. Zajema storitve, ki vam jih nudi Banka Sparkasse, da bi vam bile bančne storitve na voljo ob vsakem trenutku, ne glede na čas in kraj, kjer se nahajate. Z uporabo telefona, mobilnega telefona ali interneta imate možnost opraviti vaše bančne posle, od transakcij, plačil, do svetovanja in naročanja na termin pri vašem osebnem svetovalcu, brez da bi obiskali naše poslovne enote.

 

Elektronsko bančništvo zajema storitev elektronske in telefonske banke, vi pa se lahko odločite katera storitev je za vas enostavnejša in uporabnejša.

Elektronsko bančništvo, z uporabo Net.stik elektronske banke, vam omogoča, da urejajte svoje bančne posle preko spleta ter tako prihranite čas, ki bi ga potrebovali za obisk poslovne enote.

Najugodnejši med bankami

Po raziskavi Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS) z dne 23. 8. 2011, kjer so primerjali stroške poslovanja za fizične osebe, smo med 18 domačimi bankami in hranilnicami najugodnejša banka za elektronsko poslovanje s prebivalstvom. Več o raziskavi si lahko preberete tukaj.

Posamezne ugodnosti Net.Stik elektronske banke so odvisne od računa, ki ga uporabljate. Preverite razliko.

Telefonsko bančništvo, z uporabo storitev Tel.Stik in Tel.Stik avtomatski odzivnik, omogoča opravljanje bančnih poslov prek telefona. Center bančnih storitev in informacij bo poskrbel za nekatere storitve namesto vas.

Poslovne enote Sodobne tržne poti Zemljevid strani
  © 2010 Banka Sparkasse d.d. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani AV studio