Domov
 

Elektronska banka - Net.Stik
Center bančnih storitev in informacij

Telefon:
01/583 66 66

 

Delovni čas:
pon-pet 9:00-17:00


Kreditiranje v sodelovanju z EIB

Poslovni paketi

natisni natisni pišite nam pišite nam rezervacija termina rezervacija termina

Donos in fleksibilnost

Bančno poslovanje je lahko vaša konkurenčna prednost.

V banki Sparkasse razumemo vrednost časa in dostopnost finančnih sredstev, zato smo pripravili poslovne pakete Partner, Partner Plus In Partner Varčevanje 24/7. Paketi združujejo različne produkte, pomembne za učinkovito poslovanje vašega podjetja.

Kaj nudijo poslovni paketi?

Poslovni paketi omogočajo fleksibilno poslovanje s storitvami elektronskega bančništva ter donos z Bonus računom, kjer so vaša sredstva dodatno obrestovana in ves čas na voljo. Pri paketu Partner Varčevanje 24/7 pa lahko presežna sredstva varno naložite tudi prek Online depozita in vam zato ni potrebno prenesti transakcijskega računa.

Kateri poslovni paket je pravi za vas?

Paket Partner je namenjen samostojni podjetnikom in manjšim podjetjem, ki se pri poslovanju srečujejo z manjšim obsegom plačilnega prometa (približno 50. prilivov oz. odlivov mesečno).

 

Paket Partner Plus je narejen po meri manjših in srednje velikih podjetij, ki se pri poslovanju srečujejo z večjim obsegom plačilnega prometa (nad 50 prilivov oz. odlivov mesečno).

 

Paket Partner Varčevanje 24/7 je namenjen podjetjem, ki želijo oplemenititi presežna sredstva brez prenosa transakcijskega računa na banko Sparkasse.


Neto stanje na vašem transakcijskem računu in sredstva na Bonus računu spadajo pod pogoji, ki jih določa Zakon o bančništvu, v shemo zajamčenih vlog.

Poslovne enote Sodobne tržne poti Zemljevid strani
  © 2010 Banka Sparkasse d.d. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani AV studio