Domov
 

Članice skupine Erste Bank in Sparkassen

Skupina Erste Bank in Sparkassen

natisni natisni pišite nam pišite nam rezervacija termina rezervacija termina

Banka Sparkasse je del Erste bank in Sparkassen, ta pa spada v Erste Group, ki je ena največjih finančnih skupin Vzhodne in Srednje Evrope. S hčerinskimi podjetji v Avstriji, na Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Srbiji, Ukrajini, na Hrvaškem in v Sloveniji zajema bazo 17,5 milijona strank.

Tradicija skupine sega v leto 1819, od kar je na domačen trgu prisotna avstrijska Erste Bank der österreichischen Sparkassen AG, in svojim strankam nudi varnost in zaupanje. Tradicionalni kanali distribucije in nenehni razvoj novih produktov, v skladu z zahtevami modernega trga, skupini omogoča, da stankam nudi najvišjo kvaliteto produktov in storitev, obenem pa ji zagotavlja vodilni položaj v v vseh segmentih finančnega poslovanja, v katerih je prisotna.

Cilj sodelovanja v mreži je: razdeljeno in donosno delo ter poslovanje, ki je osredotočeno na stranke. Medtem ko območne poslovalnice Sparkasse še naprej gradijo svojo distribucijsko kompetenco z novim prodajnim konceptom po načelu "blizu stranki", prevzema Erste Bank vodilno funkcijo pri zagotavljanju prvovrstnih produktov in storitev za celotno skupino.

Partnerji v tej zvezi ponujajo visoko specializirane pakete storitev v razmejenih segmentih poslovanja, ki služijo kot nosilci koncepta ponudb za določene skupine strank.

V tem smislu deluje BANKA SPARKASSE d.d. kot samostojno podjetje za finančne storitve, ki v mreži Sparkasse skupine ureja odnose z zasebniki in podjetji.
 

Povezava na spletne strani Kärntner Sparkasse AG
Povezava na spletne strani Steiermärkische Sparkasse

Poslovne enote Sodobne tržne poti Zemljevid strani
  © 2010 Banka Sparkasse d.d. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani AV studio