Domov
 

Elektronska banka - Net.Stik
Center bančnih storitev in informacij

Telefon:
01/583 66 66
Delovni čas:
pon-pet 9:00-17:00


Zavarovanja

natisni natisni pišite nam pišite nam rezervacija termina rezervacija termina

Podjetje je vsakodnevno izpostavljen različnim nevarnostnim, ki lahko ogrozijo razvoj ali celo poslovanje podjetja. Zavarovanja so izredno pomembna, saj ne malokrat prav izplačana sredstva v škodnih primerih omogočijo nadaljnje poslovanje. Zavarovanja morajo biti skrbno izbrana, za podjetje je ključno, da zavaruje opremo, nepremičnine in premičnine osnovnega procesa podjetja. Tako v primeru škodnega dogodka lahko z izplačanimi sredstvi kupi nove nosilce in reši poslovanje oziroma proizvodnjo.


Banka Sparkasse vam v sodelovanju z zavarovalnico Wiener Städtische omogoča zavarovanje tveganj vašega podjetja. Na voljo so številna zavarovanja za različne nesreče, ki so združena v celovito zavarovanje za podjetja – Business Class.

Zavarovanja podjetnikov in vaših zaposlenih

Kot dober podjetnik poskrbite za dolgoročno strategijo zavarovanja podjetja. Prav tako poskrbite tudi za svojo varnost in varnost vaše družine ali sodelavcev. Hkrati lahko oplemenitite svoj kapital in varno obrestujete svoja sredstva. Odločite se za eno izmed zavarovanj zavarovalnice Wiener Städtische, ki jih lahko sklenete pri banki Sparkasse! Pri vseh produktih se lahko odločate med letnimi, polletnimi, četrtletnimi ali mesečnimi premijami.
Izbira zavarovanja zahteva strateško mišljenje in odločanje. Pri odločanju o naložbah in zavarovanju je najpomembnejša izbira rešitve, ki je za vas najprimernejša. Naš finančni svetovalec vam bo pomagal pri odločitvi. Pokličite nas na tel. št. 01/583 66 66 ali obiščite naše poslovne enote.
Poslovne enote Sodobne tržne poti Zemljevid strani
  © 2010 Banka Sparkasse d.d. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani AV studio