Domov
 

Center bančnih storitev in informacij

Telefon:
01/583 66 66

Elektronska banka - Net.Stik

Net.Stik: ugodno in preprosto

Življenjsko Zavarovanje

natisni natisni pišite nam pišite nam rezervacija termina rezervacija termina

Življenjsko zavarovanje vam omogoča tako zagotavljanje finančne varnosti kot tudi možnost zavarovanja. Finančno prihodnost ne prepuščajte naključju. Življenjsko zavarovanje vam omogoči oplemenitev vaših finančnih sredstev, prav tako vas zavaruje za primer najhujšega. Življenjsko zavarovanje je primerno za vse tiste, ki razmišljate o svoji prihodnosti in prihodnosti družine oziroma svojih naj bližnjih.


Življenjsko zavarovanje zagotavlja sredstva vaši družini v kolikor se smrtno ponesrečite. Z tovrstno obliko varčevanja si lahko zagotovite dodatni prihodek ko boste upokojeni, kadar je dobrodošel vsak evro. Življenjsko zavarovanje je primerno tudi za vse mlade starše, ki želijo svojim otrokom zagotoviti lepšo in varnejšo prihodnost bodisi za izobrazbo, stanovanje ali prvi avto.


Izberete lahko življenjsko zavarovanje z varčevalno komponento, kjer v določenem obdobju v rednih mesečnih obrokih plačujete zavarovalno premijo, medtem ste življenjsko zavarovani. Ob koncu zavarovalne dobe upravičencu pripada dogovorjena zavarovalna vsota in dobiček. Druga oblika je življenjsko zavarovanje za primer smrti, ki vam v primeru nesrečnega dogodka (smrti), omogoči, da vašim najbližjim zagotovite finančno varnost.

Med različnimi vrstami življenjskega zavarovanja se odločite glede na:

• vaše delo oz. zaposlitev,
• finančne zmožnosti,
• potrebe v določenem življenjskem obdobju,
• ljudi, ki so finančno odvisni od vas.

 

Poskrbite za svojo prihodnost že danes in se odločite za življenjsko zavarovanje zavarovalnice Wiener Städtische, ki jih lahko sklenete pri banki Sparkasse! Pri vseh produktih se lahko odločate med letnimi, pollletnimi, četrtletnimi ali mesečnimi premijami.

Vprašajte nas
Poslovne enote Sodobne tržne poti Zemljevid strani
  © 2010 Banka Sparkasse d.d. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne strani AV studio