#VerjemiVase Donacija

Vaša srčnost lahko
nekomu spremeni življenje.

 

 Verjemi_Vase_Donacija

 

 

Neprofitni organizaciji, ki sledi #VerjemiVase življenjski filozofiji in ki je od 26. 11. 2019 do 10. 12. 2019 izmed 3 finalistov prejela največ glasov javnosti, bomo donirali največ sredstev iz sklada #VerjemiVase Donacije.

 

Končni izid glasovanja za #VerjemiVase donacijo:

  • 1. mesto: Center za šolanje psov pomočnikov Slo-Canis – s 1.714 glasovi prejme 25.000 €,
  • 2. mesto: Društvo Življenje brez nasilja – s 1.520 glasovi prejme 15.000 €,
  • 3. mesto: Društvo amputirancev Slovenije – s 545 glasovi prejme 5.000 €,

Nakazilo donacije bo izvedeno neprofitni organizaciji do 20. 12. 2019. Sklad za #VerjemiVase donacijo vsebuje 45.000 € sredstev. Ko bo glasovanje zaključeno, bo predlog z največ glasovi prejel 25.000 €, drugo- uvrščeni predlog 15.000 € ter tretje-uvrščeni predlog 5.000 €.

#VerjemiVase filozofija

 

S filozofijo »Verjemi Vase« poudarjamo vrednote, ki jih že 200 let živimo v Skupini Erste Group in 20 let v banki Sparkasse. Naše delo temelji na zagotavljanju možnosti, da se vsi lahko razvijamo kot posamezniki. Ne glede na starost, spol, državljanstvo, vero, politično pripadnost ali zakonski stan. Blaginja raste, kjer ljudje verjamejo v moč svojih idej, v svoje sposobnosti in v svojo prihodnost. Vsi moramo biti sposobni razviti svoj polni potencial na podlagi tega prepričanja.

#VerjemiVase spodbuja prizadevanje posameznika, da se zavzema za svoje cilje, želje ali sanje in jih tudi poskuša uresničiti

“Verjemi vase” je tako obljuba kot tudi odgovornost. Obljuba, da bomo še naprej neutrudno izboljševali sebe, naše storitve in izdelke ter na najboljši možen način pomagali uresničiti želje in potrebe svojih strank. In odgovornost do skupnosti in družbe, v kateri delujemo, da vsaka naša aktivnost prispeva k skupnemu dobremu in spodbuja napredek in razvoj našega okolja.

Potrebujete pomoč?

Oddajte povpraševanje