#VerjemiVase Donacija

Vaša srčnost lahko
nekomu spremeni življenje.

Izpolni vlogo za donacijo

 

 Verjemi_Vase_Donacija

Neprofitni organizaciji, ki izvaja aktivnosti z #VerjemiVase življenjsko filozofijo in bo prejela največ glasov po sledečem razpisu, bomo donirali sredstva iz sklada #VerjemiVase Donacije.

Verjamemo v vsakogar, ki se trudi storiti vse, da uresniči svoje sanje.

Nekdo, ki verjame vase, lahko premaga še tako otežene življenjske okoliščine. V letu 2019 zato prek donacijskega programa banke Sparkasse pomagamo tistim, ki verjamejo vase, a hkrati vendarle potrebujejo nekaj pomoči drugih.

V sklad #VerjemiVase Donacije je namenjenih 45.000 € sredstev.

Predlagajte kandidata za donacijo
in izpolnite spletno vlogo.

Izpolni vlogo za donacijo

Kdo lahko sodeluje in kako?

Zavedamo se, da je med nami veliko organizacij, ki zastopajo pomoči potrebne ljudi oz. ljudi, ki se trudijo aktivirati v samozadostnega člana družbe. Najbolje jih poznate poznate tisti, ki ste že v njih aktivni, z njimi sodelujete ali jih podpirate. Zato pozivamo vsakogar, ki prepozna neprofitno organizacijo v svoji okolici (društvo, zavod, ipd.), ki zastopa člane, ki sledijo spodnjim kriterijem, da jo predlaga kot kandidata za prejemnika donacije.

Kriteriji za izbor primernih vlog bodo:

  • Stopnja gradnje samozavesti in omogočanja uresničitve želja/ciljev članov organizacije po #VerjemiVase filozofiji?
  • Stopnja omogočanja članom organizacije, da postanejo samozadosten član družbe?
  • Kako delovanje kandidata (neprofitne organizacije) nakazuje #VerjemiVase filozofijo komuniciranja banke in s tem spreminja družbo na bolje?

 

 

POTEK IZBORA:

  • Vloge bo banka Sparkasse zbirala do 10.11.2019 samo prek spletnega obrazca.
  • Komisija banke Sparkasse bo izbrala tri predloge, ki bodo najbolj ustrezali omenjenim kriterijem in jih bo podala v javno glasovanje.
  • Glasovanje bo potekalo od 11.11.2019 do 25.11.2019. Finalni trije predlogi bodo predstavljeni na spletni strani banke, kjer bo tudi potekalo javno glasovanje. Javno pozivanje k glasovanju bo potekalo prek družbenih medijev banke (Facebook, Instagram, LinkedIn).
  • Donacije bodo podeljene do 20.12.2019. 25.000 € sredstev bo prejel zmagovalni predlog, 15.000 € drugo- in 5.000 € tretje-uvrščeni. Nakazilo donacije bo izvedeno neprofitni organizaciji.

Predlagajte kandidata za donacijo
in izpolnite spletno vlogo.

Izpolni vlogo za donacijo

#VerjemiVase filozofija

 

S filozofijo »Verjemi Vase« poudarjamo vrednote, ki jih že 200 let živimo v Skupini Erste Group in 20 let v banki Sparkasse. Naše delo temelji na zagotavljanju možnosti, da se vsi lahko razvijamo kot posamezniki. Ne glede na starost, spol, državljanstvo, vero, politično pripadnost ali zakonski stan. Blaginja raste, kjer ljudje verjamejo v moč svojih idej, v svoje sposobnosti in v svojo prihodnost. Vsi moramo biti sposobni razviti svoj polni potencial na podlagi tega prepričanja.

#VerjemiVase spodbuja prizadevanje posameznika, da se zavzema za svoje cilje, želje ali sanje in jih tudi poskuša uresničiti

“Verjemi vase” je tako obljuba kot tudi odgovornost. Obljuba, da bomo še naprej neutrudno izboljševali sebe, naše storitve in izdelke ter na najboljši možen način pomagali uresničiti želje in potrebe svojih strank. In odgovornost do skupnosti in družbe, v kateri delujemo, da vsaka naša aktivnost prispeva k skupnemu dobremu in spodbuja napredek in razvoj našega okolja.

Vloga za donacijo #VerjemiVase

1. Predlagatelj
2. Predstavitev kandidata
3. Zakaj izbrati ravno vašega kandidata. Kako vidite vrednote vaše organizacije povezane s komunikacijo #VerjemiVase , banke Sparkasse (2-3 stavke).
4. Navedba zneska donacije
5. Kratka utemeljitev za kaj bi bila sredstva porabljena
6. Možnosti objav v medijih
7. Predlog za predajo donacije

Potrebujete pomoč?

Pusti sporočilo