Sparkasse v samem vrhu po ugodnosti ponudbe in zaupanju strank v Sloveniji

Moje finance so opravile raziskavo o storitvah bank v Sloveniji, raziskave podjetja Valicon pa merijo zaupanje in zadovoljstvo strank.

Kako izbrati banko? Katero izbrati? Kateri bančni produkt je primeren zame? Delujejo vse enako, ali so vendarle razlike?

Moje finance so opravile že dvanajsto raziskavo o storitvah bank v Sloveniji (Najugodnejša banka 2020) in postregle z ugotovitvami.

Ste vedeli, da je Banka Sparkasse druga najugodnejša banka v letu 2020? Res je, med 14 bankami in hranilnicami smo za vsakodnevno bančništvo, za depozite in posojila drugi najugodnejši v Sloveniji. Ob tem pa ne pozabimo, da smo tudi na področju zaupanja strank v samem vrhu med vsemi slovenskimi bankami.

In zakaj imajo stranke banko Sparkasse tako rade?

Raziskave podjetja Valicon, ki merijo zaupanje bankam, uporabo bančnih storitev, zvestobo in zadovoljstvo strank kažejo, da je banka Sparkasse v vrhu tako po zaupanju kot po zadovoljstvu med vsemi bankami.

Zadovoljstvo strank nas zelo veseli, saj se zanj vsakodnevno trudimo: v najpogostejših paketnih računih je našim strankam zagotovljena brezplačna uporaba spletne in mobilne banke, prav tako so brezplačni dvigi na bankomatih. Brezplačna je tudi aplikacija Flik, ki je slovenski odgovor na N26 in Revolut. To je aplikacija, ki omogoča takojšnje nakazilo denarja preko številke mobilnega telefona ali elektronskega naslova prejemnika - prav uporabniki banke Sparkasse jo uporabljajo največ.

In koliko vas stane potrošniški ali stanovanjski kredit? Na lestvici zasedamo tretje mesto najugodnejšega kredita, vendar je naša obrestna mera glede na poslovno sodelovanje lahko še ugodnejša. Stranka je vsekakor na prvem mestu, zato se trudimo za vsako posebej.

Ste se začeli ozirati naokoli in iskati nove rešitve, s katerimi enostavneje upravljati s svojim denarjem? Preberite si članek »Menjava banke je preprost korak, ki se splača.« Vabljeni pa tudi, da nas obiščete.

Nazaj

Potrebujete pomoč?

Oddajte povpraševanje