Izberite 365 dni prihrankov in ugodnosti!

Stranke banke Sparkasse, ki ste hkrati imetniki kartice Diners Club Sparkasse, ste za svojo zvestobo nagrajeni!

Število bančnih produktov vam prinaša dodatne nagradne točke, te pa se lahko enkrat letno* pripišejo na vašo kartico Diners Club Sparkasse** in jih lahko unovčite v Nagradnem programu Diners Club.

Število pripisanih točk po posameznih produktih banke Sparkasse:

Bančni produkt Število točk
Transakcijski račun 1.500
Stanovanjski kredit 1.500
Potrošniški kredit 1.500
Depozit 1.000
Bonus račun 1.000  
Namensko varčevanje 1.500

Nagradni program ni le izbor izvrstnih ponudb in namigov za prijetna razvajanja, je tudi poln odličnih idej za privlačna darila. Prihranite več kot 800 EUR na leto  pri kulinaričnih razvajanjih, nakupih oblačil, počitnicah inp. (primer prihranka). Popusti veljajo tudi v času razprodaj in se seštevajo.

Izberite 365 dni prihrankov in ugodnosti! Izberite kartico Diners Club Sparkasse!

* Redne nagradne točke pridobivate z uporabo vaše Diners Club Sparkasse kartice. Vsako leto se za pripis dodatnih nagradnih točk upoštevajo produkti banke Sparkasse, ki so aktivni na presečni datum 15. december. Pripis dodatnih nagradnih točk se opravi na podlagi vaše oddane zahteve in sicer po prejetem elektronskem nagovoru s strani banke Sparkasse. Pripis dodatnih nagradnih točk za preteklo leto ni možen.

** Izjemi sta kartica Diners Club Style in Diners Club Exclusive, če se je imetnik odločil za zbiranje potovalnih milj. V tem primeru se milje preračunajo v razmerju 1 nagradna točka = 0,4 potovalne milje.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE!