Kaj pomeni PRED-ODOBRITEV V ENEM DNEVU?

Pred-odobritev stanovanjskega kredita pomeni, da vam na podlagi resničnih, točnih in popolnih informacij, ki nam jih podate na prvem razgovoru, v enem dnevu sporočimo pod kakšnimi pogoji smo vas pripravljeni financirati oz. kakšne so vaše finančne zmožnosti.

Ta predhodna odobritev vam lahko pomaga najti dom v okviru vaših zmožnosti in kar je najpomembneje, lahko ste brez finančnih skrbi pri pogajanjih s prodajalci nepremičnin ali izvajalci gradnje.

Nič več čakanja na odgovor. V enem dnevu boste izvedeli ali boste lahko financirali vaš nakup nepremičnine ali ne.

Kredit vam pred-odobrimo v 1 dnevu.

 

Z izbiranjem vaše nove nepremičnine lahko začnete že takoj. 

 

Možnost odloga za čas gradnje in selitve.

 

Ker vemo, da za čas gradnje potrebujete vsa razpoložljiva sredstva.

Ureditev zavarovanja na banki.

 

Vsa potrebna zavarovanja lahko uredite pri našem bančnem svetovalcu. 

Kako poteka pot od želje do novega doma?

 • 1

  Pred-odobritev kredita: Financiranje stanovanj je zahtevno vprašanje, zato na poglobljenem svetovalnem razgovoru skupaj ocenimo finančne zmožnosti in na podlagi le-tega že v 1 samem dnevu stranka prejme pripravljenost banke za financiranje.
  (1 delovni dan)

 • 2

  Odobritev: Ko prejmemo vse potrebne informacije in dokumentacijo, lahko odobrimo kredit. Potem je potrebna le še vaša odločitev in potrditev.

 • 3

  Pogodba: Po vaši potrditvi ponudbe pripravimo vse potrebne dokumente, uredimo podpis pri notarju in vpis zastavne pravice na nepremičnini.

 • 4

  Izplačilo: Po ureditvi dogovorjenih zavarovanj vam izplačamo kredit. (1 delovni dan). Potem vam le še zaželimo udobno bivanje v novem ali prenovljenem domu!

PRED-ODOBRITEV vašega kredita v 1 DNEVU!

Stanovanjski kreditni kalkulator

Izračunajte si svoj stanovanjski kredit. Ne skrbite, pravo obliko kredita vam pomagamo izbrati na svetovalnem razgovoru, kjer vam poleg obrazložitve posebnosti izdamo tudi priporočilo. Vabimo vas, da nas kontaktirate in pridobite individualno ponudbo.

Višina
15.000 € 407.500 € 800.000 €
Doba
let
1 let 13 let 25 let

Informativni kreditni izračun narejen na spletni strani Sparkasse dne .

Kreditni izračun narejen na spletni strani Sparkasse dne je zgolj informativne narave pri sklenitvi novega kredita in ni zavezujoč za banko.

Želite individualno ponudbo prilagojeno vašim željam in potrebam? Ponudba je za vas lahko ugodnejša glede na vaše poslovanje z banko Sparkasse, zavarovanje kredita in vašo boniteto. Vabimo vas, da nas kontaktirate in pridobite individualno ponudbo.

Podrobnosti izračuna Natisni Kontaktiraj me

Izračun ne vsebuje morebitnih drugih stroškov povezanih z zavarovanjem kredita. V primeru spremenljive obrestne mere se skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik lahko občutno poveča. Višina obrestne mere se lahko poviša, če potrošnik ne sklene pogodbe o vodenju transakcijskega računa pri banki ali če kredit za nepremičnino ni zavarovan z zastavno pravico na nepremičnini. Banka potrošnikom nudi kredite le v domači valuti.


Naročilo na svetovanje

Za pripravo individualne ponudbe za stanovanjski kredit, izpolnite kontaktni obrazec. Potrudili se bomo, da vam čim hitreje odgovorimo oziroma organiziramo termin pri finančnem svetovalcu.  

 

Najbližja poslovna enota: