#VerjemiVase z banko Sparkasse

V Sparkasse verjamemo v svoje stranke. Z osebnim pristopom in udobnimi bančnimi storitvami poskrbimo, da tudi vi verjamete vase in vas spremljamo po poti finančnega udobja.

Glasujte za donacijo #Verjemivjutri po vaši izbiri!

Do 31. 5. 2022 lahko kot naše stranke glasujete, za kateri namen za boljši jutri želite, da namenimo donacijo.

Prednosti poslovanja z banko Sparkasse

več kot

50.000 strank v letu 2022

skoraj

1,6 mrd bilančne vsote

več kot

200 let tradicije bančne skupine

Naše poslanstvo

Povečevanje in zagotavljanje blaginje:

Vsi ljudje imamo pravico do blaginje, ne glede na spol, status, vero, nacionalnost ali starost. Tu smo, da vam na poti do nje pomagamo, vas spremljamo in zagotavljamo veter pod vašimi krili.

Naša vizija

Dostopnost, neodvisnost in inovativnost:

Z inovativnimi rešitvami želimo svojim strankam ponuditi uporabniško izkušnjo, ki si jo želijo in zaslužijo.

Naše vrednote

  • Verjamemo vase in v zaupanje: Smo pogumni in verjamemo v pogum naših strank. Zaupamo, zato nam zaupajo drugi.  Izpolnjujemo obljube, smo iskreni in se medsebojno spoštujemo.
  • Trudimo se za srčne odnose: Predani smo odprti komunikaciji in pristnim osebnim odnosom. Nasmeh z veseljem podarjamo in sprejemamo.
  • Uživamo v ustvarjalnosti: Navdih iščemo v majhnih stvareh in velikih idejah. S kreativnostjo ustvarjamo napredek in postavljamo trende v bančništvu.
  • Skrbimo za profesionalnost: Z nenehnim razvojem znanja, ljudi in poslovanja odgovorno in strokovno ustvarjamo dodano vrednost. Pri delu smo natančni in točni.
  • Družbena in ekološka odgovornost: S spremembami na bolje in vračanjem v družbo v kateri živimo, poskušamo zmanjšati vplive na naše okolje in prispevati k dvigu kvalitete življenja. Spodbujamo okolju prijazne rešitve in krepimo ekološko zavest, saj verjamemo v boljši jutri. 

Skupina Sparkasse v Sloveniji

Nas želite spoznati še bolje?

Zadovoljstvo strank je na prvem mestu

Zadnje novice

Naša ponudba