Donacija #Verjemivjutri

Glasujte za donacijo #Verjemivjutri po vaši izbiri!

#Verjemivjutri

Slovenija potrebuje ljudi,

ki verjamejo v prihodnost

in so jo pripravljeni oblikovati!

V Sparkasse je naš slogan #VerjemiVase. To predstavlja obljubo, da delamo na sebi, na svojih procesih, produktih in storitvah, da v sklopu svojega poslovanja po najboljši moči odgovarjamo na želje naših strank. Odgovornost za to, da je vsako naše dejanje hkrati tisto, ki prispeva k skupnemu dobremu ter spodbuja napredek in razvoj.

Zato želimo skupaj z vami zgraditi boljši jutri in vas vabimo, da kot naše stranke glasujete, kateremu namenu za boljši jutri želite, da namenimo donacijo.

Glasuj in #Verjemivjutri!

Neprofitne organizacije med katerimi lahko glasujete za donacijo

Zavod SVSP

Skupina veterinarjev v okviru zavoda SVSP - Slovenian Vets For Stray Pets celostno obravnava problematiko zapuščenih živali. Ne samo s sterilizacijami, kastracijami in drugo veterinarsko oskrbo, temveč tudi z izobraževanjem in osveščanjem lokalnega prebivalstva ter veterinarjev v manj razvitih državah Evrope.

Več o Zavodu SVSP nahttps://www.facebook.com/zavodSVSP 

Fundacija Vrabček upanja

Poslanstvo Fundacije Vrabček upanja je pomoč Oddelku za invalidno mladino in rehabilitacijo Stara Gora, ki deluje od leta 1952, in vključitev v druge družbeno odgovorne projekte. Njihov slogan je "Naj vrabček poleti in prinese kanček upanja tistim, ki so odvisni od naše in vaše pomoči".

Več o Fundaciji Vrabček upanja nahttps://www.vrabcekupanja.si/

Šolski ekovrtovi

Društvo Šolski ekovrtovi skrbi za inovativne projekte, ki spodbujajo vzgojo za trajnostni razvoj. Program Šolski ekovrtovi nudi strokovno in informacijsko podporo vsem šolam, vrtcem, dijaškim domovom ipd. v Sloveniji, ki vzpostavljajo ali negujejo svoj šolski ekovrt(iček). Koordiniral ga je Inštitut za trajnostni razvoj.

Več o Šolski ekovrtovi na: www.solskiekovrt.si/

Glasovanje bo potekalo do 31. 8. 2022.

Tukaj lahko oddate svoj glas