Koraki do kartica Mastercard

Preberite vse kar morate vedeti o naročilu in uporabi kartice Mastercard

Enostavno in hitro plačevanje ter uresničitev malo večjih želja!

S kartico Mastercard lahko enostavno plačujete kjerkoli želite v Sloveniji ali tujini – na prodajnih mestih in preko spleta. Za izpolnitev večjih želja pa lahko svoje plačilo nakupa preprosto razdelite na obroke.

1. Prilagodite jo svojemu načinu življenja

TRAJANJE: 5 minut

Sami lahko določite, kako boste poslovali s kartico, in njeno uporabo povsem prilagodite svojim potrebam:

 

IZBERITE VIŠINO LIMITA,

ki ga potrebujete. Z banko se dogovorite o višini limita na podlagi poslovne politike banke in vaših prilivov in obveznosti. Več o limitu.

IZBERITE DAN PORAVNAVE OBVEZNOSTI

NAROČITE DODATNO KARTICO

za osebe, starejše od 15 let, lahko naročite dodatno kartico na kateri določite višino limita v odstotku od osnovnega limita na kartici (od 10 do 100%).

2. Naročite svojo kartico Mastercard!

TRAJANJE: 15 minut

Za naročilo kartice boste morali izpolniti vlogo, lahko jo sami natisnete ali izpolnite v poslovni enoti. V vlogi boste za svojo kartico določili vse zgoraj naštete prilagoditve: dan poravnave, limit, morebitna dodatna kartica.

Za obisk poslovne enote, kjer boste oddali ali izpolnili vlogo in se lahko še posvetovali o možnostih kartice, se lahko kar oglasite v poslovni enoti ali naročite na termin preko spletnega obrazca.

3. Uporaba kartice

Po odobreni vlogi boste kartico in številko PIN prejeli v dveh ločenih pošiljkah in z nekajdnevnim zamikom. Številke PIN si ne zapisujte, ampak si jo zapomnite! Po prejemu kartico podpišite in začnite uporabljati. Pri prvi brezstični uporabi boste morali plačilo ne glede na višino zneska potrditi s številko PIN.

Želimo vam veselo nakupovanje z vašo novo kartico!

Koristne informacije

Varnost

PRI DENARJU JE VARNOST VEDNO NA PRVEM MESTU.

Varnost pri uporabi kartice Mastercard vam zagotavljajo brezstična (NFC) tehnologija, Mastercard SecureCode, možnost omejitve višine avtomatskega plačila, osebna varnostna koda PIN ter samodejna opozorila o porabi. S pomočjo brezstične (NFC) tehnologije lahko plačujete hitro – zgolj z dotikom! Več o varnosti pri uporabi kartice.

Obročno nakupovanje

Po vsakem nakupu v vrednosti najmanj 50 EUR boste prejeli SMS-sporočilo. Če nanj odgovorite v 30 minutah po nakupu, lahko plačilo razdelite na do 12 obrokov. Več o plačevanju na obroke.

Spremljajte ugodnosti

Vaša kartica Mastercard vam jih prinaša številne ugodnosti, spremljajte aktualne akcije.

Je čas za uresničitev želja?

Izpolnite kontaktne podatke in stopite korak bližje do izplonitve želja!

poslovalnice

Poiščite najbližjo poslovalnico

Pričakujemo vas v kar 11 poslovnih enotah in svetovalnih centrih.

Preverite, kje se najlažje srečamo ali kontaktne podatke finančnih svetovalcev.