Hitri kredit do 12.000 EUR

Ne čakajte na jutri. Uresničite svoje želje s Hitrim kreditom in denar zanje prejmite že v 1 dnevu! Enostavno in hitro tudi do 12.000 € - za stranke vseh bank.

Krediti Sparkasse

V vsake sanje je lažje verjeti, ko imate ob sebi pravo banko. Še lažje pa jih je pretvoriti v resničnost s krediti, ki financirajo vaše sanje.

Zakaj Sparkasse Hitri kredit?

Ker je to najpreprostejša pot do denarja, ki ga potrebujete takoj. Zavrtite se v novi kuhinji, odkrivajte svet z družinskim avtom ali pa se sprostite na novi terasi - že jutri.

Prednosti Hitrega kredita

Informativni izračun kredita

Prepričajte se, da vam bo naš kredit pisan na kožo. Z informativnim izračunom, preverite, koliko kredita lahko dobite, kakšni bodo pri tem obroki oziroma mesečna obveznost, obrestna mera, efektivna obrestna mera (EOM), stroški odobritve ter kolikšna doba odplačevanja.

Do hitrega kredita v le nekaj korakih

Pot do hitrega kredita

Kako uresničiti svoje želje že danes? Po korakih smo opisali hitro in enostavno pot do hitrega kredita, od informativnega izračuna na spletni strani, do pridobitve denarja na vaš račun. 

Kaj je namen hitrega kredita?

Hitri kredit predstavlja hitro pot do gotovine za stvari, ki lahko počakajo le do jutri:

  • način financiranja nakupa avta, kolesa, motorja, prikolice ali avtodoma,
  • sredstvo za prenovo doma z novo opremo, televizijo, kuhinjo, kopalnico, vrtom, fasado, pečjo, toplotno črpalko ali karkoli drugega kar polepša ali izboljša vaš dom,
  • možnost počitnic,
  • poplačilo oziroma refinanciranje manj ugodnega kredita ali limita.

#VerjemiteVase in ne čakajte na jutri, uresničite svoje želje že danes. 

Zadovoljstvo strank je na prvem mestu

Potrebna dokumentacija

Z namenom zagotavljanja odgovornega kreditiranja in preprečevanja prezadolževanja bo banka  pred odobritvijo kredita preverila vašo kreditno sposobnost in korektnost poslovanja v sistemu SISBON.

Se ne morete odločiti? Morda potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas!