Stanovanjski kredit

Naj sanje o popolnem domu ne ostanejo le sanje. #VerjemiteVase in se zbudite v prvem, večjem ali prenovljenem domu s pomočjo ugodnih pogojev stanovanjskega kredita Sparkasse - za stranke vseh bank. Pridobite ponudbo na SPLETU!

Zakaj Stanovanjski kredit Sparkasse?

Vsak si zasluži popoln dom. Z odkritimi nasveti in prilagodljivimi pogoji je nakup, gradnja ali prenova doma tako blizu, kot še nikoli.

Zakaj Stanovanjski kredit Sparkasse?

Vsak si zasluži popoln dom. Z odkritimi nasveti in prilagodljivimi pogoji je nakup, gradnja ali prenova doma tako blizu, kot še nikoli.

Brez skritih stroškov

Ugodno

Hitro

Prednosti Stanovanjskega kredita

Odkrijte lastnosti Stanovanjskega kredita

Informativni izračun kredita

Prepričajte se, da vam bo kredit pisan na kožo. Z informativnim izračunom preverite, koliko kredita lahko dobite, kakšni bodo pri tem obroki oziroma mesečna obveznost, obrestna mera, efektivna obrestna mera (EOM), stroški odobritve ter kolikšna doba odplačevanja.

Na koncu informativnega izračuna sledite 6 korakom in pridobite ponudbo na SPLETU in prihranite 50% na stroških odobritve kredita*!

*   Znižani stroški odobritve ne morejo biti nižji od minimalnih stroškov odobritve po vsakokrat veljavnem ceniku Banke za kreditne posle prebivalstvu.

Zemljevid cen prodanih nepremičnin

Kupujete hišo ali stanovanje in vas zanima, če je prodajna cena realna? Želite preveriti cene nepremičnin v soseski, kjer bi radi živeli? Vpišite lokacijo in prikazali vam bomo vrednosti nepremičninskih poslov v okolici ter podatke o prodanih nepremičninah.

Po korakih do stanovanjskega kredita

Pot do novega doma

Kaj vas čaka na poti do novega doma? Podrobno smo opisali vse korake, od informativnega izračuna na spletni strani, do pridobitve ponudbe, odobritve kredita in uresničitve sanj.

Kaj je namen stanovanjskega kredita?

Stanovanjski kredit lahko predstavlja pot do novega ali prenovljenega doma:

  • način financiranja nakupa stanovanja, hiše ali vikenda, 
  • sredstvo za popolno prenovo hiše ali stanovanja, 
  • možnost gradnje ali dogradnje hiše,
  • poplačilo oziroma refinanciranje manj ugodnega stanovanjskega kredita.

#VerjemiteVase in uresničite svoje sanje o domu. 

Kaj pomeni pred-odobritev v največ 1 dnevu?

Pred-odobritev Stanovanjskega kredita v največ 1 dnevu pomeni, da vam na podlagi resničnih in točnih informacij v 1 dnevu sporočimo, pod kakšnimi pogoji smo vas pripravljeni financirati (višina kredita, odplačilna doba, obrestne mere …). 

S predhodno odobritvijo ste pri pogajanjih za nepremičnino zato brez skrbi - v največ 1 dnevu namreč izveste, ali je izbrana nepremičnina v okviru vaših zmožnosti.

Pred-odobritev lahko pridobite tudi preko spleta, na koncu informativnega izračuna sledite 6. korakom!

Zadovoljstvo strank je na prvem mestu

Vaša varnost na prvem mestu

Povezana dokumentacija

Z namenom zagotavljanja odgovornega kreditiranja in preprečevanja prezadolževanja bo banka  pred odobritvijo kredita preverila vašo kreditno sposobnost in korektnost poslovanja v sistemu SISBON.

Pogosta vprašanja

Izberi področje pogostih vprašanj

Pogosta vprašanja

Se ne morete odločiti? Morda potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas!

DomCheck

Zeleni krediti Sparkasse

Kreditna sposobnost: Najpogostejša vprašanja in odgovori

Kviz: ključni pojmi pri kreditih. Jih poznate?