Zaposlitev v banki Sparkasse

#VerjemiVase in se pridruži mladi in dinamični ekipi banke Sparkasse!

Ponujamo vam veliko priložnosti za pridobivanje novih znanj in izkušenj ter pomoč pri usmerjanju in načrtovanju vašega kariernega razvoja, za katerega poskrbimo s sistemom nagrajevanja in napredovanja. Poskrbimo pa tudi za jesen vašega življenja, saj vam vplačujemo v dodatno pokojninskego zavarovanje.

Ponosni smo na dobre odnose v timu in podjetju, zato organiziramo letna druženja in srečanja zaposlenih. Za zdravje na delovnem mestu in zdrav način življenja skrbimo s programom promocije zdravja na delovnem mestu, možnostjo uporabe priročnih kuhinj in jedilnic.

Prizadevamo si za pozitivno počutje in čim boljše sodelovanje med zaposlenimi, prav zato je bilo leta 2009 ustanovljeno Športno kulturno društvo Spartak, ki v Skupini Sparkasse skrbi za organizacijo in izvedbo športnih in drugih aktivnosti. Društvo zajema različne sekcije, od kolesarskih, tekaških, sekcije za tenis, kulturo in zabavo. Več o športnem društu si preberite tukaj.

Aktualna razpisana delovna mesta

Kako oddam prijavo na razpisano delovno mesto?

Svoje motivacijsko pismo z življenjepisom nam pošljite po elektronski pošti na: zaposlitev@sparkasse.si. V zadevo elektronske pošte vpišite naziv delovnega mesta na katerega se prijavljate.

Vaše prijave bomo obravnavali v skladu s Splošnimi informacijami o varstvu podatkov.

Informacij po telefonu ne posredujemo.

Nas želite spoznati še bolje?

Novice

Ponudba in vsebine bloga #VerjemiVase