#VerjemiVase - ko verjameš vase, verjameš v prihodnost

#VerjemiVase je naša obljuba in odgovornost.

#VerjemiVase je naša obljuba in odgovornost

Obljuba, da bomo delali na sebi, na svojih produktih, procesih in storitvah, da bomo v sklopu svojega poslovanja po najboljši moči odgovorili na želje naših strank. Odgovornost za to, da je vsako naše dejanje hkrati tisto, ki prispeva k skupnemu dobremu ter spodbuja napredek in razvoj.

Verjamemo, da bi prav vsak posameznik moral imeti priložnost – da sledi svojim sanjam, uporablja vse svoje sposobnosti in potenciale. Zato želimo biti tukaj za vas, kdar koli nas potrebujete, saj lahko samo skupaj z vami gradimo boljši jutri.

8 razlogov, zakaj verjamemo v NAS in v VAS

1. Ker verjamemo v moč posameznika.

Posamezniki so sila, ki poganja svet, zato je pomembno, da jim pomagamo pri izražanju lastnih sposobnosti in potencialov. Naša naloga je prepoznati te posameznike v okolju, v katerem delujemo, in jih podpreti pri realizaciji velikih in malih, zasebnih in poslovnih podvigih.

2. Ker verjamemo, da bi moral vsak verjeti vase. In druge.

Vsaka družba je raznolika in v sebi nosi pravo bogastvo izkušenj, tradicij, znanja in prepričanj. Verjamemo, da imajo vsi – skupnost, posamezniki in celo naše podjetje – največ koristi, ko imamo vsi priložnost živeti svojo zgodbo. V Sparkasse verjamemo v svoje stranke. Z osebnim pristopom in ugodnimi bančnimi storitvami poskrbimo, da tudi vi verjamete vase in vas spremljamo po poti finančnega udobja.

3. Ker želimo biti tam, kjer ste vi.

Zavedamo se, da se vaše želje ne začnejo ali končajo v poslovalnici. Zato si prizadevamo biti z vami na vsakem koraku: doma, na poti, v službi, na počitnicah … Z nami se lahko povežete prek različnih komunikacijskih poti: preko telefona, e-pošte, kontaktnih obrazcev na spletni strani ali pa nas obiščite v eni izmed naših poslovnih enot.

4. Ker verjamemo v našo deželo.

Naša država ima veliko naravnih virov, kulturnega bogastva in ljudi, ki jim je mar, da prispevajo k njenemu napredku. Verjamemo v nove ideje, nove zgodbe, zato z vlaganjem v podjetništvo spodbujamo gospodarstvo in pomagamo pri ustvarjanju delovnih mest v državi. Nekaj projektov, ki smo jih v preteklosti podprli: Poslovna konferenca Portorož; Izbor najboljšega hitro rastočega podjetja Gazela; Konferenca Obnovljivi viri in učinkovita raba energije – OVE; NT konferenca in Fanfara.

5. Ker verjamemo, da je KAKO enako pomembno kot KAJ delamo.

KAKO nas spodbuja, da veliko pozornosti namenjamo zaposlovanju ljudi z različnimi sposobnostmi in znanji ter da nenehno vlagamo v osebno in poklicno rast naših zaposlenih. Prav tako nam je pomembno vaše mnenje in trenutni trendi, saj lahko tako predvidimo vaše potrebe in odpravimo morebitne pomanjkljivosti. 

6. Ker verjamemo, da je finančna pismenost del naše naloge.

Znanje je gonilo napredka v vsaki družbi in zavedamo se odgovornosti, ki jo imamo na področju razvoja finančne pismenosti vseh starostnih skupin. Zato z različnimi vsebinami na blogu #VerjemiVase pomagamo ljudem pri upravljanju z denarjem.

7. Ker podpiramo projekte, ki neposredno vplivajo na kakovost življenja naše celotne družbe.

Verjamemo, da se boljša družba gradi z majhnimi koraki in da lahko prav vsak posameznik prispeva k njenemu razvoju. Zraven vlaganj v podjetništvo, izobraževanje, okolju prijazne projekte in bančne rešitve, ki dvigujejo ekološko zavest, si prizadevamo dvigniti tudi kvaliteto življenja naše družbe in tistim, ki potrebujejo pomoč, pomagati s podporo in sodelovanjem v raznovrstnih projektih.

V preteklosti smo k tem ciljem poskušali prispevati z donacijami in sponzorstvi, ki so bili namenjeni: 

  • Projektom za pomoč otrokom, družinam in starostnikom iz socialno šibkejših okolij ter v stiskah: Petka za nasmeh, Anin sklad, Mala hiša na Kozjanskem, Anina Zvezdica, Fundacija Leona Štuklja, Društvo proti nasilju nad ženskami (izbor opravljen prek javnega glasovanja), Društvu Jonatan in pomoč družinam ob naravnih nesrečah.
  • Projektom v podporo otrok in posameznikov s posebnimi potrebami: Slo-canis - organizacija za šolanje psov vodnikov in  pomočnikov vseh vrst in inštruktorjev v Sloveniji (izbor narejen prek javnega glasovanja), Društvo amputirancev Slovenije (izbor narejen prek javnega glasovanja), Zavod Vidim cilj (Ambasador projekta #VerjemiVase je postal Alen Kobilica, uspešen podjetnik in (idejni) vodja Centra za slepe in slabovidne športnike Vidim cilj), Društvo Sonček (Posavje). Vesele nogice (izbor sodelavcev banke Sparkasse, ki se tudi sicer večkrat letno samoiniciativno organizirajo in sodelujejo pri različnih dobrodelnih akcijah). 

8. Ker verjamemo, da vsi zmoremo več.

Verjamemo, da ima vsak uspeh posameznika vpliv na dobrobit celotne skupnosti in omogoča razvoj vseh vpletenih. Zato da bi lahko vsi – začenši z nami – delali bolje, nenehno iščemo inovativne rešitve za izboljšanje naših procesov, saj želimo svojim strankam ponuditi uporabniško izkušnjo, kakršno si želijo in zaslužijo. 

Naše vrednote. Naša zgodovina. Naša prihodnost.

Mogoče vas zanima tudi?