Skupaj s TRADICIJO

Izkoristite 1 leto BREZPLAČNIH ugodnosti!

Vsem novim imetnikom računa in kartice Diners Club podarimo 1 leto brezplačnega vodenja računa in 1 leto brezplačne članarine za kartico Diners Club.

Akcija velja do 30. 12. 2022

Prihranite od 80 € do 200 € v 1 letu!

Izkoristite 1 leto brezplačnega vodenja Udobnega paketnega računa ali Udobnega poslovnega računa in 1 leto brezplačne članarine za kartico Diners Club ali poslovno kartico Diners Club

Vse, kar potrebujete od banke in kartice

Pogoji za koriščenje posebne ponudbe

Splošni pogoji akcije

Preračun prihrankov:
  • Za fizične osebe je prihranek z akcijo Skupaj s TRADICIJO odvisen od izbranega paketa, torej z izborom Udobnega paketnega računa mali je prihranek 4,8 € na mesec in 29 € letno na članarino za karico Diners Club, skupaj 86,6 € v 1 letu. Z izborom Udobnega paketnega računa srednji je prihranek 8,7 € na mesec in 29 € letno na članarino za karico Diners Club, skupaj 104,4 € v 1 letu. Z izborom Udobnega paketnega računa veliki je prihranek 13,1 € na mesec in 29 € letno na članarino za kartico Diners Club, skupaj 186,2 € v 1 letu.
  • Za pravne osebe (mikro in SME) je prihranek z akcijo Skupaj s TRADICIJO z Udobnim poslovnim računom 13,5 € na mesec in 39 € letno na članarino za kartico Diners Club, skupaj 201 € v 1 letu.

Se ne morete odločiti? Morda potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas!