Mobilna banka M.Stik

Bančna poslovalnica, ki jo lahko nosite v svojem žepu. Odkrijte udobje in hitrost urejanja vseh obveznosti z mobilno banko M.Stik.

Odkrijte prednosti mobilne banke

Kaj vse lahko urejam v mobilni banki? 

Bančni opravki, ki vam prihranijo nepotrebno čakanje in se prilegajo hitremu tempu vsakdana.  

Do spletne banke M.Stik v 5 preprostih korakih

1

Priskrbite si enega od naših Udobnih računov in pametni telefon ali tablični računalnik (operacijski sistem Android, iOS ali Huawei) s povezavo do spleta.

2

Preko spletne banke Net.Stik ali pri vašem osebnem svetovalcu oddajte Zahtevek za uporabo mobilne banke M.Stik.

3

S spletne trgovine aplikacij si prenesite aplikacijo M.Stik.

4

S prejetim uporabniškim imenom, geslom in PIN kodo aktivirajte mobilno banko M.Stik (postopek si oglejte v videoposnetku).

5

Za uporabo mobilne banke se enostavno vpišite v aplikacijo s 4-mestno PIN kodo.

Namestite M.Stik na svojo mobilno napravo

Aplikacijo M.Stik si prenesete na vašo mobilno napravo s spletne trgovine aplikacij s klikom na Namesti M.stik ali skenirajem QR kode.

Flik oz. takojšnja plačila v M.Stiku

Nakazovanje denarja med prijatelji nikoli ni bilo tako enostavno. Prejmite ali pošljite ga brezplačno in v le nekaj sekundah - tudi, ko so bančne poslovalnice zaprte. 

  • Enostavno: Za nakazilo potrebujete le prijateljevo telefonsko številko ali elektronski naslov; brez številke bančnega računa, sklicev in kompliciranih obrazcev. 
  • Hitro: Poslan denar je prejemniku na voljo že v nekaj sekundah, ne glede na to, koliko je ura - tudi med vikendi in prazniki.
  • Brezplačno: Nakazila Flik oz. takojšnja plačila so brezplačna.

Za vklop Flik oz. takojšnjih plačil v M.Stiku preprosto izberite kontaktne podatke, telefonsko številko in/ali elektronski naslov, preko katerih vam lahko drugi uporabniki nakazujejo. 

Povezana dokumentacija

Se ne morete odločiti? Morda potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas!